torstai 8. joulukuuta 2011

Isottarien upouusi säestysbändi!

Isottaret ovat saaneet uutuutta loistavan säestysbändin, jonka nimi on Vielä Nimeämätön Isottarien Säestysbändi, eli VNIS. Ei kauhean rimmaava, vai mitä? Jos sinulla on parempia ehdotuksia, niin antaa tulla.

Bändi on reenannut kahden kuukauden ajan itsekseen ja meininki on mieletön. Ensimmäisissä harjotuksissa haparoivat kaksi viulua ja klarinetti, mutta viikkojen kuluessa poppoo paisui kuin pullataikina todelliseksi folkpumpuksi. Seitsenhenkisen kokoonpanon soitinrepertuaariin kuuluu: 4 viulua, saksofoni, kantele, mandoliini, jouhikko, haitari ja klarinetti. Sovituksellisesti vain taivas on rajana!

Isottaret eivät ole vielä tavanneet mainiota bändiään täydessä loistossaan, mutta tilanne korjaantuu ISOn Tanhuujien joulujuhlassa 10.12. Mitä sitten tapahtuu? Menevätkö tanssijoiden jalat ihmetyksestä solmuun? Ruumiillisuuko yleisön tanssijalanvipatus tanhukarkeloiksi bändin soitannan johdosta? Se jää nähtäväksi.

Joulujuhlaa odottaen,
Ulla-viulisti

1 kommentti:

  1. Yleisö oli vaikuttunut ja liikuttunut VNIS:n ensikeikasta, allekirjoittanut ainakin. Mahtava bändi meillä! Kiitollisia saamme olla.

    Ja onneksi Ulla sai bändipostauksen aikaiseksi, koska itselläni se jäi puolitiehen... Lisää tästä bändistä tullaan kuulemaan niin täällä blogissa kuin muuallakin.

    Lamski-Isotar

    VastaaPoista