keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Tapit ja Nupit treenailee...

Kylläpä pitikin olla tukka länässä ja likainen just tänään, kun oli kuvaaja paikalla!
Yllättävän vähän kuitenkin sekoitti pakkaa tuo linssin läpi treenejä seuraava ulkopuolinen tarkkailija – mitä nyt ehkä pari harha-askelta voi sen piikkiin pistää. (Kyseisiä kuvia saamme ehkä ihastella sitten joskus myöhemmin…) Kuvaajakin tosin totesi, että videokameralla meidän treenit kannattaisi taltioida. Oikeassa on hän: eihän stillikuvat mitenkään anna todellista kuvaa Isottarien hulvattomasta treenimeiningistä.

Meininki oli siis mahtava! Välillä jopa hervoton. Pitäisi muka muistaa korkea (?!) keski-ikämme, vaikka ryhmämme vasta teini-iän ylittää. Fläppitaululoinen voisi toisinaan oikeesti tulla tarpeeseen, jotta jokainen meistä hahmottaisi äärettömän ( ∞ ) erityisesti paripolkan pyörteissä. Avaruudellinen hahmotuskyky oli taas huipussaan. Innolla silti uuden tanhun, ”tappi ja nuppi -polkan”, sarjoja opeteltiin ja veivattiin. Hyvä Paula! Täällä yksi Tappi fanittaa!

Tämänpäiväisiin treeneihin liittymätön (hieman epätarkka) kuva ensimmäisestä juhlavuosipalaverista todistaa, että fläppitaulua on jo Isottarien parissa kokeiltu:

Tapin ja Nupin vaatetuksesta ei vielä ole tietoa, mutta Paula vissiin haluaisi meille isot lihat tai jotain, jos oikein kuultiin… Saamansa varmasti pitää! :D

Lamski-Isotar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti