lauantai 18. helmikuuta 2012

Seuran tietoisku

Jälleen uusi vuosi yhdistyksen täyttämässä elämässä on pyörähtänyt käyntiin. Viime vuosi oli 10. johtokuntavuosi ja olin ajatellut nyt jättäytyä hetkeksi sivuun, mutta mitenkäs kävikään... Eilen kokoonnuimme uuden johtokunnan kanssa ja mukana oli myös Kauko-Pekka kansalaisfoorumin riveistä. On mielenkiintoista, kuinka ihanat aktiivimme jaksavat innostua toiminnasta vuosi vuodelta, vaikkei tämä vapaaehtoistyön pakertaminen aina ihan ruusuilla tanssimista ole. Porukka oli täynnä kehitysideoita ja uutta uskoa tulevaan ja eihän siinä voi puheenjohtajakaan muuta kuin tuntea suurta iloa siitä, miten upeata toimintaa ollaan tekemässä.

ISOn Tanhuujat viettää 50-vuotisjuhliaan ensi vuonna eli 2013. Yhdistyksellä on siis takanaan pitkä, toiminnan täyteinen historia, johon on mahtunut monenlaisia vaiheita ilosta suruun ja menestyksestä hiljaisempiin suvantokausiin. Viimeiset kymmenen vuotta olemme keskittyneet erityisesti kaikenikäisten harrastajien palvelemiseen ja olemme onnistuneet siinä aika hyvin. Yhdistyksessä on tällä hetkellä n. 150 aktiivista jäsentä, kuusi ohjaajaa ja harrastusryhmiä yhteensä 13 -vauvasta vaariin. Viime vuosien aikana olemme käynnistäneet kaksi Tempoa Tenaviin -muskariryhmää ja syksyllä käynnistyi myös FolkJam -ryhmä.

ISOn Tanhuujat on mielestäni yhteisöllinen, innostava ja rento nuorisoseura, jossa jokaiselle löytyy tekemistä omien taitojen ja kiinnostusten mukaan. Ainahan toki olisi kehitettävää, mutta näinhän se pitää ollakin, koska se pitää pyörät pyörimässä. Eli innolla kohti tulevia haasteita: ensin hoidamme alta Isottarien juhlavuoden, mistä voikin sujuvasti sukeltaa seuran 50-vuotisjuhlahumuun :)

-Anja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti