torstai 21. helmikuuta 2013

Viestin otsikko

Hyvää iltaa itse kullekin säädylle. Se, että avasin koneen ja tässä nyt raapustelen virtuaalisesti, ei suinkaan tarkoita sitä, että minulla olisi jotain asiaa. Kirjoitan kirjoittamisen riemusta ja mikäs sen parempi, kuin jakaa antimiaan kaikelle kansalle ja nolata tanhusiskot siinä sivussa.

Ajattelin kuitenkin kirjoittaa tanhukuulumisia, en esim. valittaa siitä, että hedelmäturkkaripussissani on vaan määrättömästi niitä pahoja neonsinisiä namuja. Mutku on, siis oikeesti! No helpotti kuitenkin, että sain sanoa sen julki.

Ryhmämme on vielä ehkä hieman nuutunut rankasta juhlavuodesta. Olemme silti pitäneet tehokkaan palaverin, jossa päätimme kevään hulinoista ja reenanneet kera Kaira-pändin. Luokittelu mörisee kuitenkin kaikkien olkapäiden takana, ohjelmisto on viilausta vaille valmis ja aion runnoa mielipiteeni hienoista lettinauhoista läpi, vaatteet kun on muuten hallinnassa. Ainakin minä - ja koska olen ryhmämme aivot ja sydän, niin kaikki ovat varmasti samaa mieltä kanssani - odotan kovastipaljon luokittelutapahtumaa. On ihanaa matkata yhdessä ja tehdä yhdessä ja katsoa toisten tekemiä spektaakkeleja yhdessä ja viettää iltaa yhdessä ja jännittää tuloksia yhdessä. Siis yhdessä.

Lopetan nyt turhanpäiväisen jaaritukseni hyvän sään aikana ja päätän tämän merkinnän iloisiin kuvasarjoihin, kaksi perättäistä kuvaa kertoo aina yhdestä hetkestä. Siis käytännössähän nää on animaatioita, vapise Disney!

Paniikkialushametalkoot juhlakonserttiviikolla. Metreittäin lakanakangasta.

Häämekko syntymässä?

Amatöörit penkinpalauttajat

"Kato näin me päästään pois!"

Onko pakko olla elossa? Vaikka onkin Folklandia.

Viitsivitsi. Pileet aamukahdeksaan!


Puhhuijaa. Lutakon sisustusta jameja varten

 Tadaa! Valmis!

Morjesta vaan!

- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti