lauantai 31. elokuuta 2013

Haloo, herätyyyyys

Hehe. mitäpä sitä muuta lauantai-illan ratoksi tekemään, kuin ravistelemaan uinahtanut blogi henkiin. Kesälomat on nyt humputeltu alta pois ja arkeen palaaminen tuntuu suunnilleen yhtä mukavalta, kuin rekan alle jääminen. Viitsivitsi, nimittäin syksyhän tuo tullessaan paljon uutta mukavaa, kuten koulut työt sateet pimeyden VAIKKA TANHUN. Uuttera treenaus on alkanut, mutta muistellaan hetkinen vielä menneitä (silloin kun minä olin nuori jne.).

Alkukesästä jatkoimme Isottaret kakskytävee -konsertissa alkanutta yhteistyökuviota seuran toisen tytteliryhmän kanssa. Leireilimme tutussa putkilahden maalaisromanttisessa ympäristössä ja kutsuimme Pauhalaiset mukaan viettämään kanssamme riemukkaita harkkahetkiä.

 Näin hienossa talossa sitä olla pönötettiin!

 Katja levittää ketsuppia

 Kaisu paistaa jauhelihaa (huomioi toki kuvaajan lahjakkuus vangita kaikkein mielenkiintoisimmat tilanteet)

Meiju ja Meijun Muru 
Iloiset syöpöt. Lauloimme kuvan ottohetkellä kaikkien suosikkikappaletta Fronside Ollieta

 Vaappuvan hetekan päällä Vihkoon kirjoittelu käy mainiosti

Kesäsäästä hullaantuneet

Zzzzzzzen. Tai maailman vahvimmat miehet

TADAA!!! Tehtiin omia hienoa performangeja.

Harjoitukset alkoivat meidän osaltamme tällä viikolla. Tuppauduimme siis osaksi Pauhan treenejä ja teemme yhdessä hienonhienon spektaakkelin ISOn Tanhuujien 50-vuotiskonserttiin. Näytetään kuinka paljon tytöissä ja naisissa onkaan energiaa ja strutsinmunaa, girl power Spice Girls ysäri ei unohdu!!!!!!! Kerrottakoon vielä nippelitietona, että minä itse joka tätä näpyttelen tässä näin, aion mennä kokemaan myös FolkJamin ihmeet, juorujen mukaan siellä on muitakin meikäläisiä. Eli on tässä syksyssä puolensa, nyt vain leuka tanassa kohti uusia pettymyksiä!

- Suvi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti