keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Moi, me ollaan Isottaret!

Meillä on kohta 20 vuotta yhteistä taivalta takana ja sen kunniaksi me päätettiin perustaa blogi!

Me tykätään kansantanssista ja ollaankin ns. *tanhuryhmä*. Me tanssitaan näyttämölle tehtyjä koreografioita joissa on käytetty perinteisen suomalaisen tanssin aineksia. Välillä vähän muitakin:) Kiitos muuten maan mainiolle opettajallemme ja koreografillemme Paulalle sekä muille matkan varrella vaikuttaneille.

Me ollaan aktiivisia tanhuajia! Meidät voit seuraavan vuoden aikana bongata ainakin Folklandia-risteilyllä, Jyväskylässä Yläkaupungin yössä, Tampereella Tanssipidoissa, ISOn Tanhuujien joulu- ja kevätjuhlissa sekä tietysti juhlavuoden huipentuessa omassa konsertissa syksyllä 2012. Jamitkin saatetaan oikein innostuessamme järjestää tanssisalillamme Lutakossa. Seuraa blogia, niin pysyt mukana menossa!

Entisaikaan ihmiset kokoontuivat pitämään hauskaa tanssien. Meillä tuo yhteinen hauskanpito yhdistyy siihen että muillakin on mahdollisuus nauttia meidän hauskanpidosta! (No osataan me välillä olla myös vakavia). Halusit sitten harrasta ja harmoonista hamboa tai räväkkää poljentoa ja polkkaa juhliisi tai suurempaan tilaisuuteen tilaa meidät paikalle!

Yhteyshenkilö:
Meiju-Maria Urpelainen, meiju-maria.urpelainen(at)jyu.fi

(Meiju & Katja H)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti