sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Epämääräinen raportti Tanssipidoista

Dodii, ehkä nyt alkaa tanssipitodarra hieman helpottaa ja voi alkaa muistelemaan noita päiviä hyvällä. Reissu oli raskas, mutta myös antoisa. Tampesteriin lähti Jyväskylästä kokonainen bussilastillinen intopinkeitä tanhuujia ja huoltajia, osalla tähtäimessään lasten luokittelu ja Särkänniemi, toisille matka oli vapautta kotiaskareista ja jollain oli tähtäimessään toinen toisiaan upeammat konserttielämykset ja anniskelualue.

Aurinko helli meitä kentällä tapittaneita kaikkina muina päivinä, paitsi sunnuntaina. Luonnollisesti, olihan sunnuntai Velisinfonian esityspäivä, jolloin kaikki olivat täydessä tällingissä kansallispukusissaan. Aiemmin porotti arska niin täböl, että muodikkain Tanssipitojen ihonsävy oli kirkkaan pinkki. Sunnuntana taivaalta kaatunut vesi viilensi toki miellyttävästi palanutta niskaa, mutta likomärkä kansallispuku ei ollutkaan sitten se maailman parahin asu.

Viimeisenä iltana myö-tytöt annoimme Areenan bamlata ilman meitä ja matkasimme porukalla Villilään eks-Isotar (väliaikaisesti, toivomma) Päivin luokse tarkoituksenamme syödä, saunoa, uida ja rentoutua ihan sillee hissun kissun. Kisaväsymystä alkoi olla ilmassa, kun juttujen taso laski laskemistaan, voin esim. kertoo, että:
1) Makea ja tuhti = grillattu suklaabanaani
2) Make ja Tuhti = rakennusurakoitsijafirma
3) Maké & tuhti = hienostokonditoria
VARSIN LYSTIKÄSTÄ, EIKÖ TOTTA?

Pikniklounas Ratinalla

Ranskanletti, tuo jokaisen tanhuujan suokkarikampaus (tässä Ila tekee Hannalle ihanaa Pikku Heidi -lettiä :)

Fralalallallaa Keskustorilla


Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat (etualalla Kaisu huutaa "tulkaa takaisin, tulkaa takaisin")

Näytä mulle missä sullon rusketusraidat

Vai mitenkä se menikö, no ihassama, pinkki on hip juttu nuorison keskuudessa just nyt

Edustuskuva Keskustorilla

Ja nyt Blogger sanoi itsensä irti ainakin kuvien lataamisen osalta, joten minäkin meen tästä vaikka kampaamaan matonhapsuja ojoon. 

- Suve


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti