sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kartanotunnelmia

Meinasin laittaa otsikoksi "Kartanottaret", mutta muistin, että bändissämmehän on yksi urospuolinen henkilö, olisiko hän sitten vaan "Kartano", jos me flikat ollaan Kartanottaria. En ratkaissut tätä visaista pähkinää, joten näppäränä tyttönä vaihdoin otsikon (joskus olen pelottavan fiksu). Tästä eteenpäin yritän pysyä asiassa.

Kesä on siis koittanut ja tuohon ihanaiseen vuodenaikaan kuuluu tietenkin tanhu (hälöö) ja sen puitteissa hikiset ulkoilmakeikat. Kuokkalan Kartanolla on tullut tantsuiltua useana vuonna ja tämäkään kesä ei ole poikkeus. Saimme kunnian olla se armollinen (haha kirjoitin vahingossa "aromillinen", ehkä sekin kun ensin reenailtiin hiki hatussa ja sitten vielä keikattiin) ryhmä, joka korkkaa Kartanon lavan tänä kesänä.

Aamulla oli hieman käynnistymisvaikeuksia, avainsäätöä ja odotusta ja huonoja paniikkitreenejä Lutakon käytävällä, mutta vauhtiin päästyämme saimme aikaan vaikka ja mitä. Harjoittelimme settiämme ahkeraan kera pändin. Jokainen nuotti ja askel hiottiin kohdilleen (...), jonka jälkeen sopikin asentaa naama kuntoon meikkien avulla ja vääntää likaiset hiukset komialle letinkaltaiskampaukselle. Kartanolle kierittyämme menimme pienoiskonsertin läpi vielä kerran. Kenraalinhan kuuluu mennä huonosti, joten muistimme hyvin olla väärissä paikoissa väärään aikaan ja sössiä kaiken mahdollisen opetellessamme käyttämään seuran hankkimaa hienoa musavehjettä. Tästä ei ole tietä kuin ylöspäin!

Yllättäen ihmisiä alkoi valua katsomoon ja aurinkokin uskalsi ilmestyä pilviverhon takaa. Sitten vaan panimma tanhuksi ja sitten tanhuttiin ja soitettiin ja kumarrettiin kiva kiitti ja hei ja lähdettiin kotiin. Tolleen niinku tiivistettynä. Eimutoikeesti, oli hurjan mukavaa; iloisia ihmisiä yleisönä ja esitettävät tanssit olivat varmahkolla pohjalla ja ryhmä ja bändi kummatkin olivat paikalla melkein täysilukuisina. Usein kun on ongelmana saada kaikki kesän esiintymisille yhteen, kun ihmiset huitelevat loman merkeissä ties missä. Lopetankin tämän raporttini muutamaan(kymmeneen) kuvaan, näin:

Tuttu ja turvallinen Koukut

Jalalla koriasti!

Ihanat Naiset-letka lähdössä valloittamaan lavaa

Tässä kuvassa veivaamme hamboa koko porukalla

Kansantanhuja

Tyylikäs ryhmäpose maalaisromanttisesti pusikossa

Vähemmän tyylikäs ryhmäpose; juomalaulusta johtuen typerät ilmeet

Eläköön!

- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti